Workshop “Hoofd opruimen”

Mijn hoofd zit zo vol, er kan echt geen informatie meer bij. Ik vergeet vaak dingen, het is zo’n chaos in mijn hoofd. Alles loopt door elkaar. Mijn hoofd voelt zo zwaar, ik heb vaak hoofdpijn, ik heb geen overzicht. Het is alsof er een enorme orkaan in mijn hoofd zit. Het houdt maar niet op. Soms zelfs ‘s nachts als ik slapen wil blijft het maar doorgaan. Ik wordt er doodmoe van.

Met een vol hoofd is het lastig om  informatie op te nemen, te verwerken, op te slaan en te onthouden om het vervolgens weer te gebruiken. Met een vol hoofd weet je nooit of je wel klaar bent of dat er nog wat is blijven liggen. Met een vol hoofd is het lastig je te concentreren. Kortom: een vol hoofd levert veel problemen op en dus een nog voller hoofd. Tot het barst…..Met een vol hoofd het examen in. Stress, onzekerheid en een heel naar gevoel.

Herkenbaar?

Klaar voor je examen!

In de aanloop naar het examen organiseert JKC (Jacques Koole coaching) een workshop hoofd opruimen. Na afloop heb je gegarandeerd weer overzicht en weet je feilloos waar je alle kennis, die je voor het examen nodig hebt, kunt vinden. Dat geeft rust, overzicht en zekerheid.

De workshop start met een korte introductie waarna je aan de slag gaat me de vraag: “ hoe werkt jouw hoofd?”. Wat zit er allemaal in en welke processen spelen zich daar af? Daarna gaan we kijken of je het ook anders, overzichtelijker, in zou kunnen richten. Vervolgens richt je het schoolhoofd zo in zoals het voor jou het beste werkt. Daarna komen de overige zaken aan bod. Na afloop heb je een opgeruimd hoofd, overzicht en ervaar je weer ruimte.

Om je optimaal te begeleiden wordt de workshop maar voor 2 leerlingen tegelijk gegeven op een samen af te spreken tijdstip. Aanmelden kan via JKC@koolecoaching.nl.

Examenvrees?

Aanvullend kan je een, individuele, sessie “oplossen examenvrees” volgen. Na afloop ben je je angst voor het examen helemaal kwijt. Geen lange zweverige sessies maar een krachtige aanpak waarmee je zelf de, negatieve en belastende, triggers van je angst voor het examen haalt. Meestal volstaat een uur.

Jacques Koole heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het begeleiden van middelbare school leerlingen. Als teamleider, docent, mentor, leerlingbegeleider, counselor en gecertificeerd MartiXcoach weet hij, als geen ander, wat er in deze examentijd speelt.
De kosten voor de workshop bedragen €60,- per persoon.